Tisztelt ügyfeleink! 

Az Otthon Melege programban cégünk nem vesz részt, ezért készülék cserékben nem tudunk segíteni. 

Megértésüket köszönjük!

 

Konvektor javítás, konvektor szervíz

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Gázkonvektorok karbantartásával és esetleges javításával foglalkozunk.

 

Miért fontos a szezon előtti karbantartás?

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a karbantartás fontosságát. Sajnos nem mindig elég megfelelő figyelmet szentelünk a konvektorunk biztonságos működésére. A konvektor biztonságos és gazdaságos üzemeltetésének valamint a készülékek garanciájának elengedhetetlen feltétele az évenkénti karbantartás, egy konvektorszerelő szakemberrel. A gázkonvektorok is jellemzően, akkor romlanak el, amikor a legtöbbet kell melegíteniük. általában ez a nagy mínuszok eljövetelével következik be. Ilyenkor rengetegen hívnak, hogy a lakásuk pár óra alatt szinte teljesen kihűl így, a komfortérzetük is lecsökken.  

 

Általában csak akkor hívunk konvektorszerelő szakembert amikor megtörtént a baj és már a hiba jelentkezett készülékünkben. Előzze meg, az esetleges baleseteket és felesleges javításokat , hogy ne legyen szükség konvektor javításra. Célszerű minden évben fűtésszezon kezdetéig, egy gázkonvektorszerelő szakemberrel elvégeztetni a felülvizsgálatot és karbantartást.

 

Számos olyan hibával találkozunk, amit a konvektor tisztítással meg lehetett volna előzni a meghibásodást! Gondoljon csak bele, hogy egy gázkonvektor ára beszereléssel együtt körülbelül 100.000 Ft, ha meghibásodik, akkor a javítás ára alkatrésszel akár 30.000 Ft is lehet.

A felülvizsgált, karbantartott készülék biztonságos, tiszta, csendes és gazdaságos.

 

A konvektor karbantartást elmulasztotta, akkor sem kell aggódnia, hisz szakembereink minden problémát elhárítanak!

  

Javítási idő

A munkafelvételt követően előre egyeztetett időben kimegyünk az ügyfeleinkhez és a konvektor javításokat még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 2 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több konvektorszerelővel dolgozunk.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelyiséggel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz konvektorokat javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Telefonos konzultáció

Cégünknél a kollégáinkkal telefonon is tud beszélni a felmerült hibajelenségekről, így pontos képet kaphat a probléma természetéről.

 

Szakembereink képzettsége

Kollégáink a  legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a konvektorjavításokban, így nyertek felvételt cégünkhöz, a Profi Lakásszervíz Kft-hez!

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 gázkonvektort javítottak már meg sikeresen, ezért minden konvektor javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú gázkonvektort gyorsan meg tudnak javítani!


 

Mikor dolgozunk?

Hétfőtől Szombatig reggel 9 órától délután 4 óráig foglalkozunk konvektor javításokkal!

konvektorszervízünk még szombaton és ünnepnapokon is rendelkezésére áll!

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyi kellemetlenséget okoz, ha az otthon melege megszűnik.

2. A készülékek több mint 99%-át a helyszínen megjavítjuk! Ez az ügyfelekben sem okoz kételyt és felesleges szállítási költséget!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi nem rendelkezünk szervízzel, hisz a konvektor javításokat a helyszínen végezzük, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Általában 1 napon belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 9-10 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten felhívjuk figyelmüket az olyan cégekre, amelyek a konvektor javításon túl még foglalkoznak vízvezeték és villanyszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a gázkészülék szerelő szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a konvektor, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Ha nem tartotta karban a konvektorát a szezon előtt akkor erre is tudunk megoldást kínálni.

10. Képzett kollégáink minden márkájú és típusú konvektor javításával és karbantartásával foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

11. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

12. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen konvektor meghibásodás nem okoz problémát!

 

Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a fég konvektor szervíznél vagy vagy lampart konvektor szervíznél vagy a promontor konvektor szakszervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

  

Miben nem tudunk segíteni?

 

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 

Az Otthon Melege programban cégünk nem vesz részt. Jelenleg készülék csere szolgáltatásunk is szünetel.   

Promontor 30 és Promontor 45 készülékekkel nem foglalkozunk!
  

Kérjük Szavazzon Ön is!


Kérjük, segítse a konvektorszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

 

A konvektor javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A konvektor szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia gázkonvektor szervízt.

 

Gázkonvektorszerelő vicc

János a konvektoros fűtését lecseréli cirkóra, a kifogástalanul működő konvektorokat kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihetőek. A konvektorok azonban egész héten kint állnak az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy konvektorszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a gázkonvektor.

János így is tesz és a gázkonvektorokat már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen demrad gázkonvektor szerviz, fég gázkonvektor szerviz, lampart gázkonvektor szerviz, pelgrim gázkonvektor szerviz, promontor gázkonvektor szerviz, termomax gázkonvektor szerviz, stb… össessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy fég konvektor márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú gázkonvektor javítását vállaljuk, mert a konvektor szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek!

  

Konvektorszerelő állás

Hívjon még ma!

06 70 660 69 98

Akár 2 órán belül kimegyünk! 

06 70 212 67 68

 

Nyitvatartási időnk

Még vállalunk mára kiszállást!

hétfő
08:00 - 16:00
kedd
08:00 - 16:00
szerda
08:00 - 16:00
csütörtök
08:00 - 16:00
péntek
08:00 - 16:00
szombat
08:00 - 21:00
vasárnap
Zárva

Szavazás

Mennyire volt megelégedve a szolgáltatásunkkal?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Facebook közösségünk

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Ötlete, javaslata van?